Затворени бели и черни точки – какво да ползвам?

Здравейте! От известно време имам ситни и затворени бели точки, подобно на мастни топчета, съсредоточени главно по бузите. Също така много досадни черни точки по носа и брадичката. Кожата ми по принцип е много суха и чувствителна. Какво бихте ми препоръчали от вашите продукти, за да се справя най-вече с досадните пъпчици? Благодаря Ви предварително!

При суха и чувствителна кожа с отворени и затворени комедони – черни и бели точки – бихме ви препоръчали като първа стъпка да измивате лицето си с Acne out foam – нежна измивна пяна, която ще е достатъчно щадяща за вашата суха и чувствителна кожа, но същевременно ще почиства добре порите и черните точки. След това нанасяте Acne out матиращ тоник – три пъти в седмицата, само върху участъците с пъпчици и комедони.
След като изчакате 15 минути задължително трябва да нанесете Acne out хидроактивен крем, който да въстанови хидратацията и да балансира кожата. Ако имате нужда, можете да използвате хидратиращия крем и по-често, защото неговата формула е некомедогенна, тоест не запушва порите и не създава предпоставки за образуване на черни и бели точки. Тази рутина в 3 стъпки би трябвало да ви осигури дългосрочен контрол над затворените бели точки, пъпчиците и черните точки.

Това също...